De Heulenaar

Praktijk voor integrale natuurgeneeskunde

Vergoeding vaak via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

Quantum Touch

Quantum Touch werkt, net als Reiki, d.m.v. zachte handoplegging, maar door het gebruik van ademhalings- en concentratietechnieken door de behandelaar wordt de aangeboden energie sterk verhoogd. Er wordt direct op de plaats van de klacht gewerkt terwijl de cliënt zit of staat.

Net als Reiki is de therapie geschikt om verschillende klachten te behandelen. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingprocessen verlopen sneller. Quantum-touch is een belangrijke doorbraak op het gebied van Touch Therapie.

Richard Gordon, oprichter van Quantum-Touch, is een gepassioneerd promotor van energy healing, hij heeft zijn leven gewijd om (zowel aan diegenen die in Quantum touch geloven als aan sceptici) niet alleen maar aan te tonen hoe krachtig Touch Therapie kan werken, maar ook hoe makkelijk het aan te leren is, hoe jong of oud je ook bent, wat je culturele achtergrond ook is, of waar je ook in gelooft.

Richard Gordon stelt dat Quantum Touch de volgende effecten heeft:

Energie-therapie

De laatste jaren verschijnen er steeds meer vormen van energietherapie. Inmiddels staat wel vast dat dergelijke therapieën veel gezondheidswinst opleveren. Het verbetert onder andere de immuniteit, verlaagt pijn en stress en vermindert angst. Wat nog niet duidelijk is is waarom energie-therapie werkt. Er zijn verschillende hypotheses, maar echt wetenschappelijke bewijs ervoor ontbreekt (nog). Energietherapie mag zich verheugen in een serieuze aandacht vanuit de wetenschapshoek. Het zal een kwestie een van tijd zijn, voordat het antwoord duidelijk wordt.

In het boek 'het Veld' van wetenschapsjournaliste Lynne McTaggart wordt uitgebreid verslag gedaan van onderzoeken van diverse internationale wetenschappers op het gebied van meditatie, gebedsgenezing en energietherapie. Hetzelfde geldt voor haar boek ‘Het intentie-experiment'  (beide boeken uitgegeven bij Ankh Hermes).

Hoeveel behandelingen met Quantum Touch?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is nooit te voorspellen, er zijn veel factoren die daar invloed op hebben.

Het kan in 30 minuten, maar het is ook mogelijk dat je veel behandelingen nodig hebt en dat het dan nog niet helemaal verholpen is.

Hoe snel kun je reageren op behandelingen met Quantum Touch?

Vaak heel snel en al na de eerste behandeling met Quantum Touch.

Een aanzienlijke verbetering of volledige genezing hangt af van een aantal factoren die je niet altijd in de hand hebt.

Daarom is het belangrijk dat je ontspant en Quantum Touch toelaat waardoor het zelfgenezende vermogen van je lichaam zijn werk kan doen.

Factoren die van groot belang zijn bij het genezingsproces:

Helpt Quantum Touch altijd?

Soms blijven mensen erg aan een ziekte of kwaal vasthouden omdat er een belemmerende gedachte of overtuiging onder ligt.

Heb je belemmerende gedachten en overtuigingen die je vasthouden aan je ziekte waardoor Quantum Touch niet helpt dan kunnen EFT of TAT helpen deze te doen verdwijnen.

Remt twijfel en sceptisch zijn de werking van Quantum Touch?

Nee. Je kunt sceptisch zijn en twijfelen aan Quantum Touch of aan je eigen bijdrage aan het zelfgenezingsproces en ondertussen tóch aanzienlijke klachtenverbetering voelen.

Je moet het echter wel toelaten en accepteren.

Als je zelf ervaart wat het kan doen, zul je vanzelf je twijfel loslaten.

Kan Quantum Touch ook helpen bij emotionele problemen of helpt het alleen bij fysieke problemen?

Quantum Touch helpt heel goed bij emotionele problemen. Het haalt je uit het psychologische aspect en focust op het vrijkomen van de energie op de fysieke plaats waar de emotie in het lichaam is opgeslagen. Het laat het vrijkomen van de emotie op een efficiënte manier toe.


Dat kan leiden tot tranen, lachen of andere reacties. Daardoor kan de energie die eerst vast zat, weer gaan stromen. Het loslaten van emoties is meestal verbonden aan een levensles: vergeving – leren loslaten – de bereidheid om verder te gaan met het leven en in het hier en nu te durven leven.

Factoren die voor een genezing bepalend zijn:

leeftijd

tijdsduur van de kwaal/ziekte

de opbouwende krachten, overtuigingen en gevoelens, in iemands leven

de herstellende factoren die bijdragen aan de genezing, hebben te maken met hoe goed wij voor onszelf zorgen:

blootstelling aan een toxische/gezonde omgeving en voedsel

emotionele gezondheid

meditatie

sport en beweging

rust

Quantum-Touch is een veelbetekenende doorbraak in heling door middel van je handen… een essentiële en onschatbare techniek voor ieder mens, therapeut of leek."

Alternative Medicine Magazine


"Quantum-Touch lijkt de eerste techniek te zijn die ons werkelijk in staat stelt om healers te worden."

Dr. C. Norman Shealy, M.D., Ph.D.


"Quantum-Touch is een opmerkelijk effectieve en gemakkelijk te leren methode waarmee je krachtige helende energie kan genereren."

Dr. William S. Eidelman, M.D.


"Elke keer als ik Quantum-Touch gebruik, ben ik verbaasd over de resultaten. Het is wonderbaarlijk hoe snel pijn oplost bij sommige van mijn patiënten, soms in enkele minuten."

Roberta Horoho, FNP, Physician Assistant


*QT is geen vervanging voor medische behandelingen


Terug