De Heulenaar

Praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde

De Heulenaar ! ‘t Hoogje 6 ! 2295 HD  Kwintsheul ! 0174-295970 ! 0648-636422 ! Praktijk voor complemtaire natuurgeneeskunde

Bereikbaar van 18.00-19.00
op 0174-295970 (ma/do)
Voor afspraken en informatie.

Massage regio Den Haag
Bij De Heulenaar, praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde, kun je terecht voor een massage in de buurt van Den Haag.

(Lichaams)bewustwording
Massagetherapie is het met door middel van therapeutische massages bevorderen of herstellen van de gezondheid. Holistische massagetherapie is gericht op (lichaams)bewustwording, wat tot inzicht en heling kan leiden. Niet alleen op fysiek maar ook op emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel niveau. Bij een goed uitgevoerde massage in Den Haag wordt de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, raakt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.
Gelukkiger worden met behulp van massage
Massages verbeteren de werking van de organen, versterken het bindweefsel en ook de huid zal er stralender en gezonder uit gaan zien. Praktisch alle ziektebeelden reageren gunstig op massages en geuren. Daarom maak ik bij de massage in Den Haag gebruik van essentiële oliën. Massage stimuleert de productie van endorfine, dat fungeert als een lichaamseigen pijnstiller maar ook zorgt voor een gevoel van geluk. Massage geeft tevens een toename van de productie van serotonine, het gelukshormoon. Het is betrokken bij stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. Het speelt ook een rol bij de verwerking van pijnprikkels. Onder invloed van massage wordt ook oxytocine aangemaakt. Omdat oxytocine een belangrijke rol speelt bij de hechting van moeder en kind, wordt het ook wel het "knuffelhormoon" genoemd. Een hoog oxytocinegehalte wordt geassocieerd met een gevoel van vertrouwen en verbondenheid. Massages kunnen ook preventief ingezet worden, wanneer je sportief bent kun je door middel van sportmassage je spieren in topvorm brengen en houden. Je spieren laten onderhouden vermindert de kans op blessures en verhoogt je prestatie. Kortom, massages maken mensen gezonder, mooier en gelukkiger!

Wil je meer informatie over de behandeling? Neem dan contact met me op. Ik ben van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur telefonisch bereikbaar op 0174-295970.

Massage Den Haag