De Heulenaar

Praktijk voor integrale natuurgeneeskunde

Vergoeding vaak via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

Integratieve massage

Integratieve massage is een vorm van massage die gegeven wordt vanuit een holistische visie. Een mens is immers meer dan een verzameling spieren, gewrichten of klachten.

Het voornaamste doel van integratieve massage is om zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen, overtollige stress te verminderen en energieblokkades af te breken. Hierdoor zal je eigen energie vrijer stromen, wat tot gevolg heeft dat dwangmatig denken tot rust komt.
Er ontstaat harmonie tussen lichaam en geest!

Integratieve massage integreert verschillende massagevormen tot één vloeiend geheel.

Deze  massages hebben een therapeutisch karakter en worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Massages worden gegeven ter behandeling of voorkoming van klachten van fysieke, mentale en/of emotionele aard.

De massages kunnen natuurlijk ook ingezet worden om te ontstressen en te onthaasten.

.
De Aarde-massage:

Deze diepe massage is ontworpen om spanning te verminderen, spieren te ontspannen en restricties af te breken.

De massage integreert Deep Tissuewerk, neuromusculaire massage, myofascial release en sportmassage tot een behandeling die tot doel heeft om spieren te verlengen, gewrichten beter en gemakkelijker te laten bewegen en de houding te verbeteren. Deze massage is bedoeld voor mensen die een verhoogde spanning in de spieren hebben en di e niet lang op hun buik of op hun rug kunnen liggen.


De Spirit-massage:

Deze zachte stressverminderende massage is ontworpen om het brein te kalmeren en de ontvangen in contact te laten komen met zijn eigen diepe ritmes.

De massage integreert Lymfedrainage, Energybalancing, Myofascial Release en Sportmassage tot een een behandeling die stress vermindert en een totale onspanning bevordert. Verder verhoogt deze behandeling mentale, emotionele en spirituele helderheid. Deze massage is bedoelt voor mensen die gestresst en emotioneel overbelast zijn.


In mijn praktijk werk ik met biologische olie! Alle waardevolle componenten blijven behouden. Alleen dan komen de helende en energetische eigenschappen van de (etherische) oliën ten volle tot hun recht.

De Vuur-massage:

Dit is een verjongende en revitaliserende massage, ontworpen om blokkades op te lossen, stress te verminderen en het lichaam te vitaliseren.

De massage integreert Sportmassage, Muscle energy, Neurolymphatic Reflexmassage, Ademtherapie en Deep tissuetherapie tot een behandeling die de circulatie bevordert, de vitaliteit verhoogt en de lichaamssystemen activeert. Deze massage is bedoelt voor mensen die uitgeput zijn