De Heulenaar

Praktijk voor integrale natuurgeneeskunde

Vergoeding vaak via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

De pijnappelklier en het ontwikkelen van inzicht door DMT.


Het derde oog is het punt iets boven het midden tussen je wenkbrauwen op je voorhoofd. In de traditionele Indiase cultuur wordt dit punt ook wel het zesde chakra genoemd. Elk chakra heeft een specifiek doel, het zesde chakra staat voor intuïtie, visioenen, visualisatie en verbeelding. Tegelijkertijd is dit punt de toegang tot andere dimensies. Het reinigen van de pijnappelklier is nuttig voor diegenen die hun innerlijk oog willen ontwikkelen.


DMT (dimethyltryptamine) komt van nature voor in Ayahuasca, Ayahuasca is de heilige plant uit de Amazone die tijdens een ceremonie wordt ingenomen en de poort naar de ziel opent. Wanneer we meer verbonden zijn met onze ziel worden onze hogere zintuigen meer actief waardoor we ons meer verbonden voelen met de schepping. Deze hogere zintuigen maken het ook moeilijker om ons te manipuleren waardoor het gemakkelijker wordt om waarheid en innerlijke vrede te vinden. Ayahuasca staat bekend om haar zuiverende werking op zowel het fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele vlak met tegelijkertijd een diepe verbinding met het onwaarneembare. In de meeste gevallen voelen gebruikers zich herboren na een Ayahuasca-ervaring. Ayahuasca brengt diepe genezing door haar zuiverende en geestverruimende werking. Ayahuasca heeft ook een purgerende werking, na inname komt meestal een heftige misselijkheid opzetten, welke resulteert in braken (purgeren) en mogelijk diarree. Volgens de traditie hoort dit bij het reinigingsproces, maar kan een gebruiker zeer vervelende en angstige gevoelens geven. Mensen zijn van nature een visionaire wezens die in staat zijn om informatie aan te boren vanuit andere dimensies. Deze meerdimensionale waarneming overstijgt het ego en geneest ons van lijden, conflicten en karma.


Een pijnappelklier die volledig gereinigd en operationeel is kan DMT aanmaken waardoor we in een helderziende toestand komen en blijven. Wanneer je pijnappelklier geactiveerd is zul je merken dat er iets verandert in je leven. Je ervaart een helderheid en vrede die je hiervoor niet kende. Zowel je fysieke als je mentale, emotionele en spirituele lichaam worden gereinigd. Een ontwaakte pijnappelklier brengt het vermogen om astraal te reizen, andere dimensies te verkennen, de toekomst te voorspellen en te communiceren met wezens uit andere dimensies. Het brengt ook het vermogen een te worden met het collectief bewustzijn.


Het voordeel van een operationele pijnappelklier is dat we in een continue staat van verruimd bewustzijn komen maar gespaard blijven van de purgerende werking van Ayahuasca. Door consciëntieus te detoxen en activatatieoefeningen in je leven toe te passen zal je pijnappelklier zeker ontwaken. Hou er wel rekening mee dat hier enige tijd mee gemoeid is.


Ayahuasca en andere plantmedicijnen


Eenvoudigste manier om ayahuasca te gebruiken

Wat je verder nog kunt doen om de pijnappelklier te activeren.


Meditatie - Met behulp van meditatie kun je je derde oog activeren. DMT wordt aangemaakt tijdens de meditatie. Voor dit doel is het het best om je tijdens de meditatie geheel op je derde oog te concentreren. Je zult in het begin nog niets zien. Door te oefenen wordt je derde oog geactiveerd en zul je merken dat je vormen en kleuren gaat zien.


Visualiseren - Wanneer je visualiseert, dwing je je geest je derde oog te activeren en te gebruiken. Naarmate de pijnappelklier actiever wordt, kan meer hoogfrequente energie in je lichaam stromen. Dit proces helpt ook bij genezen van je lichaam en het ontwaken andere slapende secties in de hersenen.


Ook binaural beats kunnen ingezet worden om de pijnappelklier te stimuleren. Binaural beats kun je via een gewone koptelefoon beluisteren terwijl je mediteert of visualiseert. Een mooie video met binaural beats staat  hieronder gelinkt.


Zonlicht is bijzonder belangrijk voor de pijnappelklier, zonlicht voedt en verzorgt lichaam en geest. Zonlicht kan opgenomen worden via de ogen, de huid, het haar, de oren en dit zou minstens 30 minuten per dag moeten gebeuren. Om de pijnappelklier optimaal te voeden dient zonlicht via de pupillen opgenomen te worden. Dit kan zonder de ogen te beschadigen als de uv-straling minder dan 2 is. Om schade aan de ogen te voorkomen kun je dus tot een half uur na zonsopgang, en vanaf een half uur voor zonsondergang in de zon kijken. De rest van de dag kun je zonlicht met gesloten ogen via de pupillen opnemen. Sungazing moet met 10 seconden per dag opgebouwd worden, ik zal hier binnenkort een artikel aan wijden.


Aarden is ook belangrijk om de voorwaarden te creëren waarin de pijnappelklier kan ontgiften en ontwikkelen. Het derde oog wordt geopend bij een frequentie van 115,4 hz.

De frequentie van de aarde, de Schumann resonantie was vanaf het moment dat ie ontdekt en gemeten werd in 1952 door de Duitse natuurkundige Professor W.O. Schumann van de Technische Universiteit van München 7,83 Hz. Vanaf ongeveer 2012 is de frequentie aan het stijgen en nu heeft ie een veel hogere frequentie die de frequentie die het derde oog opent benadert. Veel mensen geven aan de laatste jaren een brommend geluid in de oren te ervaren, dit is het geluid van moeder aarde.

Een mooie video met de frequentie van 115,4 hz vind je onder deze link.


Slapen is erg belangrijk, mensen hebben minimaal 7 uur per nacht slaap nodig, in het donker, zonder dat de nachtrust verstoord wordt door elektromagnetische- gsm-, of wifivelden, blauw licht of ander kunstmatig licht. Verban je smartphone, tablet of televisie uit je slaapkamer, zet ‘s-nachts je router uit.


Harthealing - Door het hartchakra te activeren verhoog je je algehele trilling en genees je angst, erg nuttig als je wil beginnen met het zien van andere dimensies. Je kunt je hart helen d.m.v. Nes Health, Reiki, Emotional Freedom Technique, Craniosacraaltherapie, Meditatie, Visualisatie etc.

Hier volgen de basisprincipes voor een pijnappelklierdetox:


Kwik is giftig en echt heel slecht voor de pijnappelklier.

Laat kwikvullingen door de tandarts verwijderen. Ook vaccinaties bevatten kwik. Thimersal (een vaccin conserveermiddel) is methylkwik en is zeer moeilijk uit de hersenen te krijgen als het er eenmaal in zit. Informeer je goed voordat je besluit je te laten vaccineren. Vermijd het eten van vis, vooral bodemvissen, zoals garnalen. Tonijn, maar ook dolfijnenvlees bevatten ook bijzonder veel kwik - hoe groter de vis, hoe hoger de concentratie van kwik in het lichaamsweefsel. Spaarlampen bevatten kwik - wanneer deze breken komt er kwikdamp vrij en kan geïnhaleerd worden.

Kwik kan uit het lichaam worden verwijderd door het dagelijks gebruik van chlorella, tarwegras en spirulina.

Ook het dagelijks innemen van koriander kan helpen bij het verwijderen van kwik uit het hersenweefsel.


Aluminium een zeer giftig zwaar metaal komt voor in deodorant, chemtrails en in vaccins, het onderdrukt de werking van de pijnappelklier en veroorzaakt tal van neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld autisme. Silicea of kiezelzuur verwijdert aluminium uit het hersenweefsel. Silicea komt voor in biologisch organisch gekweekte komkommers, in heermoes, in brandnetels, in gierst en in haver.


Fluoride een zwaar gif - een dosis van 1,2 gr is dodelijk - komt voor in tandpasta's en sommige medicijnen. Ondanks dat het niet meer aan leidingwater wordt toegevoegd zit het er nog steeds in, dit doordat industrieën waarbij fluor als afvalproduct ontstaat, het niet laten ontbinden maar gewoon zo afvoeren zodat het in het grondwater terecht komt. Fluoride komt ook vrij wanneer je een teflon pan verhit. Fluoride verkalkt het pijnappelklierweefsel en stopt de werking van de klier. Bovendien maakt natriumfluoride dat we alle dingen die mensen tegen ons zeggen, klakkeloos voor waar aannemen en dat we mak worden als schapen. Jodium verwijdert fluor uit de hersenen. Om bijwerkingen te voorkomen moet jodium ingenomen worden volgens het jodium protocol, colloïdaal zilver verwijdert fluor uit het lichaam.


Ook pesticiden zorgen voor verkalking van de pijnappelklier. Vooral het op grote schaal door Monsanto gebruikte middel glyfosaat is erg schadelijk. Organische gezonde voeding met een hoge verhouding aan rauwe groenten ondersteunen de detox van de pijnappelklier.

Vlees - Sommige mensen lijken niet te worden beïnvloed, maar voor velen is de toxiciteit en de dichtheid van vlees  belastend voor de pijnappelklier.


Alcohol en nicotine - Verslaving aan deze genotsmiddelen komt meestal voort uit emotionele problemen als gebrek aan eigenwaarde of onverwerkt trauma.

Energetische powerremedies kunnen ingezet worden om deze te helen.


Toxinen  - Door kunstmatige zoetstoffen (aspartaam K), geraffineerde suiker, phylenanine (in pompoenen), E-nummers die beginnen met 1, deodorants, schoonmaakmiddelen, tandheelkundige mondspoelmiddelen (zout water volstaat prima) en luchtverfrissers uit je leven te bannen kom je al een heel eind.

Zuiveringszout kan ingezet worden als deodorant, schoonmaakmiddel en om vieze luchtjes te verwijderen.

Stevia, honing en palmsuiker kunnen als zoetmiddel ingezet worden.


Zowel oregano-olie als neemextract helpen bij het verwijderen van bestaande verkalking in de pijnappelklier, daarnaast zuiveren ook het endocriene systeem. Neem wordt op deze manier in India al duizenden jaren gebruikt. Oregano functioneert ook als een natuurlijk antibioticum.


Biologisch appelazijn is een natuurlijke detoxer, de azijn helpt bij het ontkalken van de pijnappelklier als gevolg van de appelzuureigenschappen. Appelzuur ondersteunt de spijsvertering en helpt het lichaam ontgiften.


Boor/Borax - is ook een goed supplement dat kan worden gebruikt voor het verwijderen van fluoride van het menselijk lichaam. Het is van nature aanwezig in bieten, deze kunnen rauw, gestoomd of gekookt worden gegeten. Het is ook aanwezig in andere voedingsmiddelen, zoals gedroogde pruimen.


Rauwe biologische cacao - Rauwe cacao is in hoge doseringen een pijnappelklier stimulant / ontgifter vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten. Ook kruiden bevatten veel antioxydanten.


Chaga- en reishi paddestoelen - Deze paddestoelen ontkalken niet alleen de pijnappelklier, zij bevatten veel antioxydanten, ondersteunen de spijsvertering en geven een boost aan het immuunsysteem


Vitamine K1 en K2 (Activator X) - verwijdert kalk vanuit de pijnappelklier en de slagaders. In plaats van het afvoeren van het teveel aan calcium, zoals jodium doet, plaatst Activator X deze in gebieden waar calcium meest nodig is, zoals botten en tanden en kan daardoor ook ingezet worden bij ziektes zoals atherosclerose, parodontitis en osteoporose. Activator X supplementen werken het best samen met vitamine A en D3, zoals in levertraan.


Naast de al genoemde supplementen en voedingsmiddelen, zijn er nog vele voedingsmiddelen die helpen bij het ontkalken en verbeteren van de functie van zowel de pijnappelklier als het ontgiften van andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld: tamarinde, Goji bessen, watermeloen, bananen, honing, kokosolie, hennepzaden/olie, zeewier, Noni sap, citroensap, knoflook.


Ook een meer basische voeding draagt bij aan het ontkalken en activeren van de pijnappelklier.


.