De Heulenaar

Praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde

De Heulenaar ! ‘t Hoogje 6 ! 2295 HD  Kwintsheul ! 0174-295970 ! 0648-636422 ! Praktijk voor complemtaire natuurgeneeskunde

Bereikbaar van 18.00-19.00
op 0174-295970 (ma/do)
Voor afspraken en informatie.

Energetisch therapeut Den Haag
Ben je op zoek naar een energetisch therapeut in Den Haag of omgeving? Dan kun je terecht bij De Heulenaar. De Heulenaar is een praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde.

Verstoringen in het lichaamsveld
Het lichaamsveld is een complex, gestructureerd netwerk van velden die het gehele mentale, spirituele en emotionele lichaam beslaan en die aan de basis liggen van de gehele fysiologie. Het bestaat onder andere uit de meridianen, de nadi’s, het aura, en de chakra’s. Het lichaamsveld kan verstoord raken door stoffen in het milieu, bacteriën en virussen, straling, shock of emotionele, fysieke en vele andere factoren. Het energetisch systeem is niet afgescheiden van het fysieke systeem. Verstoringen in het energetisch systeem leiden tot verstoringen in het fysieke systeem. Door verstoringen in het energetisch systeem te verhelpen, verdwijnen of verminderen verstoringen in het fysieke systeem, het lichaam. Een energetisch therapeut in Den Haag of omgeving kan je hierbij helpen.
Gezondheidswinst door energietherapie
De laatste jaren verschijnen er steeds meer vormen van energietherapie. Inmiddels staat wel vast dat deze therapieën gezondheidswinst opleveren. Ze verbeteren onder andere de immuniteit, verlagen pijn en stress en verminderen angst. Door energietherapie komt het lichaamsveld in balans en verdwijnen niet alleen fysieke klachten in het lichaam maar ook mentale of emotionele klachten. Te denken valt hierbij aan een emotionele onbalans, pijnklachten, psychische klachten of slaapproblemen.

Wil je meer informatie over de behandeling? Neem dan contact met me op. Ik ben als energetisch therapeut voor Den Haag en omgeving van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur telefonisch bereikbaar op 0174-295970.

Energetisch therapeut Den Haag