De Heulenaar

Praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde

De Heulenaar ! ‘t Hoogje 6 ! 2295 HD  Kwintsheul ! 0174-295970 ! 0648-636422 ! Praktijk voor complemtaire natuurgeneeskunde

Bereikbaar van 18.00-19.00
op 0174-295970 (ma/do)
Voor afspraken en informatie.

Cupping therapie Den Haag
De Heulenaar is een praktijk voor integratieve natuurgeneeskunde. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor cupping therapie nabij Den Haag.

Wat is cupping?
Cupping behoort oorspronkelijk tot de Chinese geneeswijzen. Het vindt zijn oorsprong in de acupunctuur. Deze behandelingstechniek werkt met glazen of plastic cups. Daarbij worden de te behandelen delen van uw lichaam met behulp van deze cups vacuüm getrokken. De cups worden op het lichaam geplaatst, waar ze zich aan de huid vastzuigen en slechte lichaamsstoffen losgemaakt en uitgedreven worden. Ook blokkades die pijn veroorzaken verdwijnen hierdoor.
Voor wie is cupping?
Cupping therapie nabij Den Haag kan als methode voor verschillende klachten dienen. Cupping zorgt voor een stevige spier- en bindweefselmassage, maar het is niet alleen geschikt voor spierklachten. Ook voor andere klachten, zoals (chronische) pijnklachten, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, huidaandoeningen, circulatiestoornissen, het behandelen van oude blessures die niet willen genezen en hoofdpijn worden effectief bestreden met cupping. Daarnaast wordt het ook wel gebruikt om ziekten zoals griep, kortademigheid en bronchitis te behandelen. Zelfs de huid reageert goed op deze behandelwijze. Cupping van het gezicht en de nek is een traditionele, beproefde methode om rimpels tegen te gaan of zelfs te verminderen en de huid van uw hals en decolleté te verjongen en te verstevigen. Het doet wonderen op de rug, buik en armen, eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling. Het is een veilige, pijnloze manier van behandelen met opmerkelijke resultaten. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen, bijvoorbeeld massage, aromatherapie of lichaamswerk.

Wilt u meer informatie over cupping therapie bij De Heulenaar in de buurt van Den Haag? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.


Cupping therapie Den Haag