De Heulenaar

Praktijk voor integrale natuurgeneeskunde

Vergoeding vaak via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

BUSH FLOWER

1. ALPINE MINT BUSH

Negatieve toestand : Mentale en emotionele uitputting; mist vreugde en kan de verantwoordelijkheden voor de dagelijkse zorgen niet meer aan .

Positief resultaat : Revitalisering; vreugde; vernieuwing

2. ANGELSWORD

Negatieve toestand : Storing in de geestelijke verbinding met het Hoger Zelf; geestelijk bezeten.

Positief resultaat : Geestelijk onderscheidingsvermogen; toegang tot verworven gaven uit vorige levens; loslaten van negatieve zielsenergie; heldere geestelijke communicatie.

3. BANKSIA ROBUR (Swamp Banksia)

Negatieve toestand : Voor mensen die gewoonlijk erg dynamisch zijn. Helpt om een tijdelijk verlies van energie en enthousiasme, veroorzaakt doordat men opgebrand is, door frustratie of door ziekte te overwinnen.

Positief resultaat : Geeft energie, plezier en interesse in het leven.

4. BAUHINIA (Lysiphyllum cunninghamii)

Negatieve toestand : Weerstand om te veranderen, starheid, ergernissen.

Positief resultaat : Open staan voor nieuwe opvattingen en ideeën. Ontvankelijkheid en openheid van geest.

5. BILLY GOAT PLUM (Planchonia careya)

Negatieve toestand : Seksuele afkeer, een hekel hebben aan of het afschuwelijk vinden van een deel van het lichaam.

Positief resultaat : Geeft seksueel genot en plezier, aanvaarding van je eigen lichaam.

6. BLACK - EYED SUSAN (Tetratheca ericifolia )

Negatieve toestand : Het middel tegen stress, gejaagdheid, het almaar bezig zijn, bij constante inspanning en ongeduld.

Positief resultaat : Helpt je het wat rustiger aan te doen, geeft het vermogen om naar binnen te keren, helpt je stil te zijn en geeft je innerlijke rust.

7. BLUEBELL (Wahlenbergia species )

Negatieve toestand : Wanneer men afgesloten is van zijn/haar gevoel, bij faalangst of bij heb-zucht.

Positief resultaat : Opent het hart, en men laat met plezier anderen hierin delen.

8. BOAB

Negatieve toestand : Verstrikking in negatieve familie patronen; voor hen die steeds beledigingen moeten in ontvangst nemen en blootstaan aan vooroordelen.

Positief resultaat : Persoonlijke vrijheid door familie patronen los te laten; zuivering van andere niet familiegebonden negatieve Karmische banden.

9. BORONIA (Boronia ledifolia )

Negatieve toestand : Bij dwanggedachten, bij het vasthouden van onlangs geëindigde relaties.

Positief resultaat : Geeft mentale rust, sereniteit, helderheid van geest en van gedachten.

10. BOTTLEBRUSH (Callistemon linearis )

Negatieve toestand : Wanneer men door essentiële levensveranderingen gaat (zoals bvb. puberteit, pensionering, zwangerschap) en hierdoor dikwijls overstelpt wordt. Bij het vasthouden van het verleden en oude gewoonten.

Positief resultaat : Schept een band tussen moeder en kind, geeft kracht om moeilijkheden aan te kunnen, geeft sereniteit en kalmte, helpt met het loslaten.

11. BUSH FUCHSIA (Epacris longiflora )

Negatieve toestand : Wanneer men moeilijk kan leren, bij dyslexie (woordblindheid), stotteren en bij het negeren van positieve gevoelens.

Positief resultaat : Deze remedie is onovertroffen met betrekking tot het oplossen van leerproblemen. Integreert de linker en rechter hersenhelft en brengt deze in evenwicht. Helpt je duidelijk en gecoördineerd te spreken en de intuïtie te ontwikkelen.

12. BUSH GARDENIA (Gardenia megasperma )

Negatieve toestand : Wanneer je teveel aandacht schenkt aan je eigen wereld en je eigen zaken, wanneer je geen aandacht schenkt en niet bewust bent van degenen die dicht bij je staan.

Positief resultaat : Geeft hartstocht, hernieuwde belangstelling in je partner; verbetert de communicatie met degenen die dicht bij je staan.

13. BUSH IRIS (Patersonia longifolia )

Negatieve toestand : Bij angst voor de dood, bij een te materialistische, atheïstische benadering van het leven, uitspattingen in “sex, drugs, en rock en roll”, waarbij een ontkenning bestaat van het spirituele.

Positief resultaat : Spiritueel inzicht, laat je inzien dat er meer is dan de materiële 5 zintuigen kunnen waarnemen, doet geestelijk ontwaken, bescherming vanuit universum.

14. CROWEA (Crowea saligna )

Negatieve toestand : Voor hen die zich zorgen maken, stress hebben en die het gevoel hebben “zich niet te voelen zoals het zou moeten”, wanneer men uit evenwicht is.

Positief resultaat : Geeft vrede en innerlijke rust, herstelt emotionele balans en evenwicht, vitaliteit.

15. DAGGER HAKEA (Hakea teretifolia )

Negatieve toestand : Wanneer men wrok heeft en verbitterd is met betrekking tot je naaste familie, vrienden of oude (liefdes) relaties.

Positief resultaat : Helpt om te vergeven en helpt bij het loslaten van wrok en verbittering, het open en eerlijk laten zien van je gevoelens.

16. DOG ROSE (Bauera rubioides )

Negatieve toestand : Wanneer men angstig, onzeker en verlegen is. Voor degenen die bang zijn voor andere mensen, bij onbenullige angsten.

Positief resultaat : (Zelf)vertrouwen, moed in alle omstandigheden, houden van het leven en van gezelschap.

17. DOG ROSE OF THE WILD FORCES

Negatieve toestand : Schrik om de controle te verliezen; hysterie; pijn zonder aanwijsbare oorzaak.

Positief resultaat : Kalm en gecentreerd in tijden van innerlijke of uiterlijke onrust; emotioneel evenwichtig.

18. FIVE CORNERS (Styphelia triflora )

Negatieve toestand : Weinig eigenwaarde vooral lichamelijk, afkeer van zichzelf, ingehouden persoonlijkheid

Positief resultaat : Eén van de belangrijkste van de Bush remedies. Liefde voor en aanvaarding van jezelf, van je eigen schoonheid genieten.

19. FLANNEL FLOWER (Actinotus helianthi )

Negatieve toestand : Er niet van houden om aangeraakt te worden of niet van lichamelijke activiteit houden. Bij gebrek aan gevoeligheid, speciaal voor mannen die ongevoelig, grof of ruw zijn.

Positief resultaat : Maakt gevoeliger en zachter bij aanraking en bij het ervaren van gevoeligheden, geeft plezier in alle lichamelijke aktiviteiten, geeft emotioneel vertrouwen, sensualiteit.

20. FRESHWATER MANGROVE

Negatieve toestand : Gesloten hart door zelf uitgedachte verwachtingen of vooroordelen, doch zelf niet wedervaren werden.

Positief resultaat : Openheid voor nieuwe ervaringen, mensen en merkbare veranderingen; ge-zonde invraagstelling van traditionele normen en overtuigingen.

21. FRINGED VIOLET (Thysanotus tuberosus )

Negatieve toestand : Bij shock en trauma, bij beschadiging van de aura en wanneer de energie en vitaliteit afgetapt worden door andere personen en dingen zoals bvb. straling.

Positief resultaat : Verwijdering van de gevolgen van recente of oude trauma’s, psychische bescherming en bescherming van de energie. Gezondheid en vitaliteit.

22. GREEN SPIDER FLOWER

Negatieve toestand : Nachtmerries en fobiën door ervaringen in vorige levens; intense negatieve reacties bij het zien van bloed.

Positief resultaat : Telepathische communicatie; vermogen om informatie te onthouden tot de juiste tijd aangebroken is; zich goed kunnen afstemmen.

23. GREY SPIDER FLOWER (Grevillea buxifolia )

Negatieve toestand : Bij doodsangst, paniek, angst voor paranormale of psychische aanvallen.

Positief resultaat : Geeft vertrouwen, rust en moed. Goddelijke bescherming.

24. GYMEA LILY

Negatieve toestand : Arrogan; zoekt aandacht; hevig verlangen naar status en glamour; dominante en overheersende persoonlijkheid.

Positief resultaat : Nederigheid; staat anderen toe om zichzelf uit te drukken en mee te werken; bewustheid; waardering en aandacht schenken aan anderen.

25. HIBBERTIA (Hibbertia pendunculata )

Negatieve toestand : Bij overdreven zelfdiscipline, verslaafd aan het vergaren van kennis, zelf-verbetering en fanatisme.

Positief resultaat : Geeft aanvaarding van de eigen persoon en aanvaarding en het gebruiken van de aangeboren kennis en ervaringen zonder boven anderen te willen staan, tevreden met de eigen kennis.

26. ILLAWARRA FLAME TREE (Brachychiton acerifolius )

Negatieve toestand : Voor degenen die lijden aan een sterk gevoel van afgewezen te zijn, of zich “buitengesloten” voelen. Bij angst voor verantwoordelijkheid.

Positief resultaat : Geeft zelfwaardering, (zelf)vertrouwen, op zichzelf kunnen steunen en innerlijke kracht.

27. ISOPOGON (Isopogon anethifolius )

Negatieve toestand : Wanneer men slecht van geheugen is, niet kunnen leren van ervaringen uit het verleden, seniliteit, hardnekkig de persoonlijkheid en anderen blijven controleren en manipuleren.

Positief resultaat : Het vermogen om van opgedane ervaringen te leren, brengt vergeten capaciteiten en herinneringen in het geheugen terug, flexibel en met begrip met anderen omgaan.

28. JACARANDA (Jacaranda mimosaefolia )

Negatieve toestand : Zich met veel dingen bezighouden, maar het niet afmaken, wispelturig, doelloos haasten.

Positief resultaat : Besluitvaardigheid, helder van geest en het vermogen om snel en doelgericht te denken.

29. KANGAROO PAW (Anigozanthos manglesii )

Negatieve toestand : Wanneer men op het sociale vlak nog onvolwassen is, voor klungelige of on-handige personen, wanneer men ongevoelig is voor de behoeften van anderen.

Positief resultaat : Geeft ontspanning, gevoeligheid, het “laten gaan” en het plezier in mensen.

30. KAPOK BUSH (Cochlospermum fraseri )

Negatieve toestand : Voor degenen die snel ontmoedigd zijn en snel opgeven, bij gelatenheid, apathie.

Positief resultaat : Doorzettingsvermogen, inzicht in hoe bepaalde dingen werken, zoals bvb. machines en bereid zijn en de inspanning opbrengen om er mee aan de slag te gaan. Levensuitdagingen aanpakken.

31. LITTLE FLANNEL FLOWER (Actinotus minor )

Negatieve toestand : Bij het ontkennen van “het kind” in de persoonlijkheid, voor te strenge volwassenen en ernstige, te snel opgroeiende kinderen.

Positief resultaat : Speelsheid, vreugde, plezier hebben, meestromen daar waar het leven je mee naar toe neemt.

32. MACROCARPA (Eucalyptus macrocarpa )

Negatieve toestand : Vermoeidheid, uitputting, opgebrand, slecht immuun systeem, voor herstellenden.

Positief resultaat : Vernieuwen van energie, kracht, vitaliteit en fysieke weerstand.

33. MINT BUSH

Negatieve toestand : Onrust; bezorgdheid; verwarring; geestelijke verschijning; aanvankelijke beroering en leegte bij geestelijke inwijding.

Positief resultaat : Vlotte geestelijke inwijding; helderheid; rust; mogelijkheid om te verwerken.

34. MOUNTAIN DEVIL (Lambertia formosa )

Negatieve toestand : Bij gevoelens van haat, kwaadheid, bij jaloezie, het vasthouden van wrok, achterdocht.

Positief resultaat : Onvoorwaardelijke liefde, vergevingsgezindheid, geluk.

35. MULLA MULLA (Ptilotus atripicifolius )

Negatieve toestand : Trauma’s veroorzaakt door vuur, hitte of zelfs bij zonnebrand. Angst voor vlammen of hete voorwerpen, angst voor je innerlijk vuur.

Positief resultaat : Een gevoel van vertrouwen met vuur, verjonging, expressie van je innerlijk vuur.

36. OLD MAN BANKSIA (Banksia serrata )

Negatieve toestand : Voor trage, weinig energieke mensen, bij vermoeidheid en ontmoediging, vaak met een trage schildklierwerking, uitgeput door overbelasting.

Positief resultaat : Energie, enthousiasme, plezier en interesse in het leven, moeilijkheden aan-kunnen.

37. PAW PAW (Carica papaya )

Negatieve toestand : Bij het gevoel van overstelpt te worden, te zwaar belast bij het nemen van beslissingen.

Positief resultaat : Kunnen opnemen en integreren van nieuwe ideeën en informatie, rust en helderheid en helpt bij het verkrijgen van toegang tot het Hoger Zelf voor het oplossen van problemen.

38. PEACH - FLOWERED TEA - TREE (Leptospermum squarrosum )

Negatieve toestand : Bij wisselende stemmingen, gebrek aan plichtsgevoel door verveling om projecten af te maken, hypochondrisch, geen vertrouwen in emotionele en fysieke gezondheid.

Positief resultaat : Emotionele balans, voltooien van doelen en projecten, vertrouwen in en verantwoordelijkheid over de eigen gezondheid, brengt de alvleesklier in evenwicht.

39. PHILOTHECA (Philotheca salsolifolia )

Negatieve toestand : Het niet kunnen ontvangen van dankbaarheid en/of erkenning; tè gul zijn.

Positief resultaat : Het aanvaarden van dank, het ontvangen van liefde en het positief bevestigen van zichzelf.

40. PINK MULLA MULLA

Negatieve toestand : Psychisch zwaar verwond; gereserveerd en stekelig uiterlijk voorkomen om mensen op afstand te houden om niet gekwetst te worden.

Positief resultaat : Diepgaande geestelijke genezing; vertrouwen krijgen en uit zijn schelp komen.

41. RED GREVILLEA (Grevillea speciosa )

Negatieve toestand : Het gevoel hebben vast te zitten, wanneer men wel het doel weet maar niet de weg, wanneer men vaak gevoelig is voor kritiek en onaangename mensen en teveel vertrouwen stelt in anderen.

Positief resultaat : Kracht om uit onplezierige situaties te stappen, doortastendheid, onverschillig met betrekking tot het oordeel van anderen, moed en kracht.

42. RED HELMET ORCHID (Corybas dilatatus )

Negatieve toestand : Opstandig, egoïstisch, problemen met autoritaire figuren, die voortkomen uit een slechte relatie met de vader.

Positief resultaat : Helpt een man een band te kweken met zijn kinderen, gevoeligheid en respect in relaties.

43. RED LILY (Nelumbo nucifera )

Negatieve toestand : Voor degenen boven de 28 jaar, die vaag, gespleten, besluiteloos of dagdromers zijn.

Positief resultaat : Aardig, concentratie en aandacht voor wat je doet, in het nu leven, na druggebruik.

44. RED SUVA FRANGIPANI

Negatieve toestand : Eerste verdriet, verwarring, onbillijke behandeling en emotionele ruzie bij een wankele of pas beëindigde relatie.

Positief resultaat : Zich rustig en gekoesterd voelen; innerlijke vrede en kracht om te verwerken.

45. ROUGH BLUEBELL

Negatieve toestand : Opzettelijk krenkend, manipulerend, uitbuitend of boosaardig.

Positief resultaat : Mededogen; vrijmaking van iemands inherente liefdestrilling; gevoeligheid.

46. SHE OAK (Casuarina glauca )

Negatieve toestand : Onvruchtbaarheid, speciaal wanneer er geen fysieke reden is, wanneer het hormoonstelsel uit evenwicht is, speciaal bij het premenstrueel syndroom (PMS).

Positief resultaat : Vruchtbaarheid, conceptie en brengt het hormoonstelsel in evenwicht.

47. SILVER PRINCESS (Eucalyptus caesia )

Negatieve toestand : Het gemis aan levensrichting, doelloos en moedeloos, het gevoel hebben van “is dat alles ?”.

Positief resultaat : Geeft levensdoel, levensrichting en motivatie.

48. SLENDER RICE FLOWER (Pimelea linifolia )

Negatieve toestand : Bij discriminatie, trots en jaloezie, bekrompenheid van denken, vergelijken met anderen.

Positief resultaat : Samenwerking, nederigheid, ontvankelijkheid voor de schoonheid van anderen, groepsharmonie.

49. SOUTHERN CROSS (Xanthosia rotundifolia )

Negatieve toestand : Voor degenen die de neiging hebben om zich slachtoffer te voelen, dat het leven hard voor hen is en hierdoor zwaar getroffen zijn; klagen, tekort aan bewustzijn, martelaars, verbitterd.

Positief resultaat : Persoonlijke kracht, verantwoording nemen voor onze situaties en in staat zijn deze te veranderen, positieve instelling, kunnen groeien door iedere levenservaring.

50. SPINIFEX (Triodia species )

Negatieve toestand : Fysieke kwalen, bij herpes, snijwondjes, het gevoel slachtoffer van een ziek-te te zijn.

Positief resultaat : Stelt in staat om d.m.v. emotioneel begrip het lichaam te genezen, werkt uitwendig goed op wonden en kwetsuren.

51. STURT DESERT PEA (Clianthus formosus )

Negatieve toestand : Eén van de krachtigste Bush remedies. Helpt bij diepe pijn, droefheid en emotionele pijn.

Positief resultaat : Verdrijft treurige herinneringen, helpt loslaten, geeft motivatie en hernieuwt de energie.

52. STURT DESERT ROSE (Gossypium sturtianum )

Negatieve toestand : Schuldgevoelens, een laag gevoel van eigenwaarde door daden uit het verleden, gemakkelijk over te halen.

Positief resultaat : Helpt je eigen innerlijke overtuigingen en moraal volgen, loslaten van schuldgevoelens.

53. SUNDEW (Drosera spathulata )

Negatieve toestand : Voor degenen onder de 28 jaar, die vaag, gespleten, besluiteloos of dagdromers zijn.

Positief resultaat : Aardig, aandacht voor details, focus, in het heden leven.

54. SUNSHINE WATTLE (Acacia terminalis )

Negatieve toestand : Strijd, vast blijven zitten in het verleden, een sombere toekomst verwachten.

Positief resultaat : Optimisme, aanvaarding van de schoonheid en plezier van het heden, posi-tieve verwachtingen.

55. TALL MULLA MULLA

Negatieve toestand : Niet op zijn gemak zijn; schrik om omgang te hebben; een alleenstaand figuur; verontrust door confrontaties en vermijdt ze.

Positief resultaat : Zich veilig en op zijn gemak voelen bij andere mensen; bevordert sociale wisselwerking.

56. TALL YELLOW TOP (Senecio magnificus )

Negatieve toestand : Bij vervreemding, eenzaamheid en het gevoel van geïsoleerd te zijn.

Positief resultaat : Het gevoel “erbij te horen”, weten dat je “thuis” bent, aanvaarding van jezelf en anderen.

57. TURKEY BUSH (Calytrix exstipulata )

Negatieve toestand : Blokkering van de creativiteit, ongeloof in je eigen creatieve mogelijkheden.

Positief resultaat : creatieve inspiratie, creatieve expressie, hernieuwd vertrouwen in eigen creatief kunnen.

58. WARATAH (Telopea speciosissima )

Negatieve toestand : Diepe wanhoop, zelfmoordplannen, hopeloosheid, niet in staat om het hoofd te bieden aan krisissituaties.

Positief resultaat : Moed, taai, sterk vertrouwen, aanpassingsvermogen, het ontwikkelen van kwaliteiten om te overleven.

59. WEDDING BUSH (Ricinocarpus pinifolius )

Negatieve toestand : Moeite met het aangaan van relaties, zowel zakelijke, sociale en intieme.

Positief resultaat : Verbintenis en verplichting aangaan in en m.b.t. relaties, toegewijd zijn om het levensdoel te vervullen.

60. WILD POTATO BUSH (Solanum quadriloculatum )

Negatieve toestand : Wanneer men zich belemmerd voelt door het lichaam, het te zwaar weegt en het lichaam niet kan functioneren als men zou willen, frustratie.

Positief resultaat : Geeft vrijheid, vitaliteit en het vermogen om door te gaan in het leven.

61. WISTERIA (Wisteria sinensis )

Negatieve toestand : Speciaal voor vrouwen die zich geremd voelen, gespannen worden bij seks en er niet van kunnen genieten of voor degenen die bang zijn voor intimiteiten, voor “macho” gedrag bij mannen.

Positief resultaat : Seksueel genieten en erbij op je gemak voelen, ontwikkelen van tederheid en zachtheid.

62. YELLOW COWSLIP ORCHID (Caladenia flava )

Negatieve toestand : Kritiek, oordelen, vitten en bureaucratie.

Positief resultaat : Menselijke betrokkenheid, onpartijdigheid, afstand van emoties kunnen nemen, constructief, heldere arbitrage, brengt de hypofyse in evenwicht.

BUSH-FLOWER-combinatieS

63. RADIATION - ESSENCE (Stralings-essence)

Wordt gebruikt tegen de gevolgen van aardstralen, elektrische stralingen en vooral van TV en computers, fluorescerende lichten, zonnestraling zoals zonnebrand en bestralingstherapie, en tenslotte nucleaire straling. In al deze situaties helpt de combinatie “Stralings - essence” de lichaamsenergie intact te houden, en het neurologisch systeem normaal te laten functioneren.

64. EMERGENCY - ESSENCE (Eerste-hulp-essence)

Kalmeert het denken, de gevoelens en het lichaam gedurende kleine of grote krisissen. Ze verlicht heel vlug de angst, paniek, verschillende mentale en fysieke spanningen, zenuwspanning en pijn. Indien nodig om het uur of meer innemen, tot de persoon zich beter voelt. Mag ook in zalf gemengd worden.

65. COGNIS - ESSENCE (Superstudie-essence)

Deze bloesem combinatie is onovertroffen bij alle studiemoeilijkheden. Ze schenkt mentale klaarheid, koncentratie en versterkt het vermogen om het even welke stof op te nemen.

66. CONFID - ESSENCE (Persoonlijke-kracht-essence)

Brengt ons in contact met onze eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ze laat ons toe ons goed te voelen bij anderen en ze lost onze bewuste negatieve overtuigingen over onszelf op alsook de schuldgevoelens die we bewaren rond vroegere daden. Deze combinatie helpt ons onze volle verantwoordelijkheid op te nemen voor de situaties en gebeurtenissen die zich voordoen in ons leven en ze maakt ons bewust dat we de mogelijkheid en de kracht bezitten, niet alleen om deze te veran-deren, maar vooral om datgene te creëren wat we zelf wensen.

67. DYNAMIS - ESSENCE (Vitaliteits-essence)

Deze combinatie schenkt een overvloed aan energie, vitaliteit, enthousiasme en levensvreugde.

68. SOLARIS - ESSENCE (Zonne-essence)

Deze combinatie mindert de schrik en angst voor vuur, hitte en zon.

69. TRAVEL - ESSENCE (Reis-essence)

Weldadig bij schrik voor alle vormen van reizen, vooral met het vliegtuig; waardoor mensen klaar zijn om te vertrekken en ook met een goed gevoel ter bestemming aankomen.

70. MEDITATION - ESSENCE (Meditatie-essence)

Maakt iemands spiritualiteit wakker. Het maakt je ook mogelijk dieper in gelijk welke religieuze of spirituele praktijk binnen te dringen. Het vergroot ook de toegang tot het Hoger Zelf terwijl voor psychische bescherming wordt gezorgd en genezing van de aura. Ten zeerste aanbevolen voor wie reeds mediteert of wil starten met mediteren.

71. CALM & CLEAR - ESSENCE (Hart-zang-essence)

Maakt je stem los en opent je hart. Het inspireert uw creatieve en emotionele expressie op een prettige en kalme manier en brengt moed en klaarheid bij het spreken en zingen in het openbaar.

72. SEXUALITY - ESSENCE (Seksualiteits-essence)

Helpt schaamte overwinnen en de gevolgen van sexueel misbruikt te zijn. Het helpt je gemakkelijker je lichaam te aanvaarden; open te staan voor sensualiteit en aanrakingen; en van lichamelijke en emotionele intimiteit te genieten. Vernieuwt passie en interesse in relaties.

73. RELATIONSHIP - ESSENCE (Relatie-essence)

Verhoogt de kwaliteit van alle relaties. Het neemt boosheid weg en de verwarring, pijn en onrust bij een wankele relatie. Het kan iemand helpen zijn gevoelens uit te drukken en onder woorden te brengen. Deze combinatie verbreekt de vroegere familie conditionering en patronen die invloed uitoefenen op onze volwassen relaties.

74. FEMININ - ESSENCE (Vrouw-essence)

Harmoniseert alle onevenwichtigheden gedurende de menstruatie en menopauze. Het geeft een vrouw de mogelijkheid haar eigen lichaam en schoonheid te ontdekken en zich daarover goed te voelen.

75. ADOL - ESSENCE (Jeugd-essence)

Vergroot de zelfaanvaarding, communicatie, sociale vaardigheden, harmonie in relaties, rijpheid, emotionele stabiliteit en optimisme.

76. ABUND - ESSENCE (Overvloeds-essence)

Helpt negatieve gedachten, familiepatronen, sabotage en angsten los te laten die de overvloed tegenhouden. Zodoende schept dit de mogelijkheid open te staan om ten volle grote rijkdommen op alle niveaus te ontvangen, niet alleen financieel.

77. TRANSITION - ESSENCE (Overgangs-essence)

Vermindert de doodsangst en helpt het ermee eens te worden. Deze combinatie helpt een stervende zachtjes over te gaan in alle rust, waardigheid en sereniteit.