De Heulenaar

Praktijk voor integrale natuurgeneeskunde

Vergoeding vaak via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

Dattatreya Siva Baba leert mensen al meer dan 20 jaar hoe hun bewustzijn te veranderen teneinde meer vreugde en voortspoed in hun leven te brengen. Hij doet dit door o.m. door mensen de AH-meditatie te leren. Ahh is het geluid van creatie.

Om nog meer mensen te bereiken leerde hij Dr. Wayne Dyer, auteur en psychotherapeut, deze meditatie, en vroeg hem de meditatie met de wereld te delen.

Dr. Dyer deed dit eerst in zijn boek “Manifest Your Destiny”, en later ook via workshops, seminars, presentaties en niet te vergeten, youtube, zodat meer mensen op een gemakkelijke manier hun dromen kunnen realiseren.

Onopgeloste emoties dragen in belangrijke mate bij aan zowel mentale problemen als fysieke pijnen en ziekten.

In 2004 kwam ik, via een collega therapeut, in aanraking met de Emotional Freedom Technique van Gary Graig. Ik downloadde zijn gratis handboek van internet, bestudeerde de videotapes en cd-rom’s, volgde de tutorials, nam deel aan een workshop en raakte enthousiast over de effectiviteit van EFT.

Het doel van EFT is het neutraliseren van de emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijnen met als resultaat fysieke, mentale en emotionele balans en healing.

Negatieve overtuigingen vormen blokkades die in de weg staan voor een succesvol en gelukkig leven.

Vorig jaar werd ik PSYCH-K® facilitator, PSYCH-K is een simpele, directe en betrouwbare methode uit de toegepaste kinesiologie om de onbewuste overtuigingen die ons saboteren te achterhalen en deze te veranderen in overtuigingen die ons steunen en gelukkig maken.

Het helpt ons met ons onderbewustzijn te communiceren, zodat je overtuigingen die resulteren in een gebrekkig zelfvertrouwen, slechte relaties, slechte gezondheid en een onfortuinlijke loopbaan kunt veranderen in overtuigingen die leiden tot geluk en succes!

Doordat ik me met al deze technieken vertrouwd gemaakt heb kwam ik op het idee om deze fantastische technieken te combineren tot één effectieve methode die blokkerende emoties oplost, saboterende overtuigingen in positieve overtuigingen verandert en ons bovendien de mogelijkheid geeft om d.m.v. de krachtige AH-meditatie deze overtuigingen vorm te geven in de fysieke wereld.

Self-worth comes from one thing - thinking that you are worthy.

Wayne Dyer

Tarieven en vergoedingen